Οι δηλώσεις φωτιά που πυροδότησαν νέα κόντρα μεταξύ Μελέτη - Καραβάτου.....



Τα αιχμηρά λόγια της Ελεονώρας που έφεραν σε αμηχανία την παρουσιάστρια του Alpha
Νέα κόντρα φαίνεται πως δημιουργήθηκε στην ελληνική σοουμπίζ από την πρόσφατη δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη. Η παρουσιάστρια που......δεν μπορεί να μην προκαλεί με τις δηλώσεις της, καθώς ξέρει πως είναι το δυνατό της χαρτί που την κρατά στην επικαιρότητα, αποφάσισε να εκτοξεύσει τα αιχμηρά της βέλη κατά της Κατερινάς Καραβάτου, αλλά και της Φαίης Σκορδά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Μελέτη είπε συγκεκριμένα: «Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Alter και η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του AΝΤ1, είχαν καθημερινά στην σκαλέτα τους, από τις δυο και τέταρτο μέχρι τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου, την σταύρωση μου, κλασικά εικονογραφημένα και στα δύο κανάλια. Δεν θυμάμαι να ήρθε κανένας να μου ζητήσει συγγνώμη, επειδή υπήρχε «γραμμή» από το κανάλι να με τσακίζουν".
Μέσα από την εκπομπή της «Μες στην καλή χαρά» στον Alpha, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε την απάντησή της, όχι τόσο με τα διπλωματικά και προσεκτικά λόγια της, αλλά με την αμηχανία και την έκπληξή της. Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος πληροφόρησε την ίδια για την επίθεση της Μελέτης, η Καραβάτου είπε:
«Η Ελεονώρα Μελέτη είναι καταρχήν ένας άνθρωπος ο οποίος μιλάει πάρα πολύ ανοιχτά και δε φοβάται τα λόγια της» και συνέχισε:
«Επίσης ο τρόπος που εκφράζεται είναι συγκεκριμένος. Τα λέει η κοπέλα. Το ένα είναι αυτό. Το άλλο είναι ότι πραγματικά είχαμε ασχοληθεί πολύ με την Ελεονώρα Μελέτη. Εγώ βέβαια δε θεωρώ ότι την σταυρώναμε αλλά όντως ασχοληθήκαμε με εκείνη στο Κους Κους. Όταν είχε βγει η Ελεονώρα Μελέτη ήταν όταν είχε φύγει η Μενεγάκη, ήταν η καινούργια παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, υπήρχε πάρα πολύ θέμα γύρω από το πρόσωπό της»
Πηγή :exedra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040