Τα τέρατα υπάρχουν ανάμεσά μας…..


 Καλαμάτα: 74χρονος αποπλάνησε 13χρονη - Τον έστειλε στο νοσοκομείο ο πατέρας της μικρήs.  Με την κατηγορία της αποπλάνησης ενός ανήλικου κοριτσιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ένας 74χρονος από την Καλαμάτα.
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Πέμπτη ένας 74χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε ένα κορίτσι, που δεν έχει καν συμπληρώσει το 13ο

έτος της ηλικίας του...
Όπως διαβάζουμε στο tharrosnews, το περιστατικό συνέβη ανήμερα της 25ης Μαρτίου σε γειτονιά της Καλαμάτας.
Ο 74χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά ότι έκανε από το σπίτι του άτυπες πωλήσεις κάποιων προϊόντων (κρασί, λαχανικά κ.λπ.). Το απόγευμα του Ευαγγελισμού, περίπου στις 7.00, οι γονείς ζήτησαν από το παιδί να πάει μέχρι το σπίτι του 74χρονου, προκειμένου να αγοράσει κρασί...
Το κοριτσάκι, 12,5 ετών, πήγε στο σπίτι του 74χρονου και όπως περιέγραψε στους γονείς της όταν επέστρεψε, την ώρα που της έδινε το μπουκάλι με το κρασί, τη χάιδεψε στο στήθος και προσπάθησε να τη φιλήσει. Αυτό αντέδρασε και τρομαγμένο έφυγε.
Έξω φρενών από τα όσα άκουσε, ο πατέρας του παιδιού πήγε στο σπίτι του 74χρονου, και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα ο δράστης να καταλήξει με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.
Την επομένη, η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040