Τουρίστρια έδωσε τα... αποφάγια της στον "άστεγο" Ρίτσαρντ Γκιρ!


Δε μπορούσε να φανταστεί η Παριζιάνα τουρίστρια πως θα γινόταν talk of the town γιατί είδε έναν άστεγο άνδρα να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό και θέλησε να του δώσει λίγη από την πίτσα που της είχε περισσέψει. Γιατί; Γιατί ο... άστεγος δεν ήταν άλλος από τον Ρίτσαρντ Γκιρ!
Η Karine Gombeau είναι μια 42χρονη γυναίκα από το Παρίσι που πριν μερικές μέρες βρέθηκε

στη Νέα Υόρκη για διακοπές. Την περασμένη Πέμπτη βρέθηκε έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central Station της Νέας Υόρκης.
Καθώς περπατούσε, είδε έναν άστεγο άνδρα να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό. Η 42χρονη γυναίκα μόλις είχε τελειώσει το γεύμα της στην πιτσαρία Little Italy και σε μια σακούλα είχε λίγη πίτσα.
Μόλις είδε τον άνδρα να ψάχνει στα σκουπίδια, τον πλησίασε και όπως η ίδια αποκάλυψε στη New York Post του είπε: «Λυπάμαι, αλλά η πίτσα είναι κρύα». Κι εκείνος της απάντησε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά».
Εκείνος δεν της αποκάλυψε την ταυτότητά του. Δέχτηκε την πίτσα, είπε ευχαριστώ και η «συνάντησή» τους σταμάτησε εκεί.
Δυο μέρες μετά, η 42χρονη Γαλλίδα είδε τον εαυτό της στην εφημερίδα! Και όχι μόνο αυτό. Τότε έμαθε πως ο άνδρας στον οποίο έδειξε την ευγένειά της δεν ήταν άλλος από τον σταρ του Χόλιγουντ, Ρίτσαρντ Γκιρ, έναν άνθρωπο με περιουσία 100 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Γκιρ βρισκόταν στο Μανχάταν γιατί γύριζε την επόμενη ταινία του Time Out of Mind.
Πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040