Αυτές οι τρείς γυναίκες παντρεύτηκαν μεταξύ τους και περιμένουν και παιδί!


Είναι τρείς γυναίκες. Και είναι ερωτευμένες μεταξύ τους. Και έχουν παντρευτεί. Και περιμένουν και παιδί.
Η Doll, η Kitten και η Brynn από την Μασαχουσέτη παντρεύτηκαν μεταξύ τους τον Αύγουστο και τον Ιούλιο θα γεννηθεί η κορούλα τους.
Η 27χρονη Kitten είναι εκείνη που έμεινε έγκυος

με ανώνυμο δότη μέσω εξωσωματικής. Ωστόσο, δεν θα μείνουν εκεί.
Σκοπεύουν να κάνουν παιδί για να έχουν από ένα η κάθε μια. Το σχέδιο είναι να γεννήσει και τα άλλα δυο παιδιά η Kitten με ωάρια από τις γυναίκες της και σπέρμα από ανώνυμους δότες. Δεν αποκλείουν όμως αν δεν συμβεί αυτό να υιοθετήσουν.
Η Doll, η Kitten και η Βrynn παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και είχαν στο πλάι τους τους πατεράδες τους οι οποίοι τους συνόδευσαν στην τελετή.
Όλα ξεκίνησαν το 2009 όταν η Brynn γνώρισε την Doll μέσω Ιντερνετ. Η Brynn, που είχε παντρευτει άλλες δυο φορές στο παρελθόν συνειδητοποίησε ότι οι μονογαμικές σχέσεις δεν της ταίριαζαν.
Την ίδια ώρα η Doll λέει ότι ήξερε ότι είναι πολυγαμική από το γυμνάσιο. Τα κορίτσια έβγαιναν για 8 μήνες μέχρι που αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Αγόρασαν ένα σπίτι μαζί και άρχισαν να ψάχνουν άλλη μια γυναίκα.
Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, γνώρισαν την Kitten. Από την πρώτη στγμή λένε κατάλαβαν ότι ταιριάζουν.
Όπως λένε είναι πιστές η μια στην άλλη και δεν θέλουν και τέταρτο πρόσωπο στην σχέση τους. Ελπίζουν κάποια στιγμή η κόσμος να αποδεχθεί τέτοιου είδους σχέσεις.
Πηγή :zappint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040