Γιώργος Λιάγκας: «Είπα εγώ ξεφτιλισμένη την Κορομηλά»;


«Θλιβομαι... Θα μιλάω όπως θέλω»!
«Είπα εγώ ξεφτιλισμένη την Κορομηλά»;
«Δέχομαι από τον καθένα να πει "ο Λιάγκας είναι ο χειρότερος που υπάρχει στον κόσμο, δεν μ' αρέσει", όμως δεν μπορεί να λες σαν δεδομένο κάτι που δεν έχει πει ο άλλος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα μέσα από την εκπομπή του, ενοχλημένος από ερώτηση δημοσιογράφου στον Φώτη Σεργουλόπουλο

για φράση του σχετικά με το παιδί που απέκτησε πρόσφατα ο παρουσιαστής του STAR.
«Ας πάρουν λοιπόν εκείνη την περιβόητη εκπομπή, έχω απαντήσει χίλιες φορές. Θλίβομαι με συναδέλφους οι οποίοι παραποιούν, θεωρώ ότι δεν είναι δημοσιογραφία. Το μόνο που είπα είναι "η μητέρα θα είναι παρούσα στην ανατροφή"; Αυτό ρώτησα και είπα ότι θα μου άρεσε να είναι η γυναίκα παρούσα.», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ο παρουσιαστής βρήκε αφορμή να μιλήσει και για τον ντόρο που ακολούθησε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του για την Ρούλα Κορομηλά: «Βγήκαν χθες και είπαν ότι είπα ξεφτιλισμένη την Κορομηλά! Είπα εγώ ξεφτιλισμένη την Κορομηλά; Δηλαδή να ξεχάσουμε τα ελληνικά; Είπα ξεφτιλίζεσαι με αυτό που κάνεις. Είναι τελείως διαφορετικό. Πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά που να το ξέρουνε αυτοί που τα λένε. Εγώ θα μιλάω όπως θέλω, θα λέω τη γνώμη μου»!:
Πηγή :zappint

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040