Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταγγέλλει: «Μου έκλεψαν την Priscilla»


Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα από τα πρόσωπα των media, που συνηθίζουν να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Δε διστάζει να εκφράσει την άποψή του για ό,τι συμβαίνει και να μιλήσει «έξω από τα δόντια» για ό,τι δεν του αρέσει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life και του Βασίλη Μπουζιώτη, πριν από δύο μήνες κάποιες φήμες που ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό να ήταν έξαλλος με το θέατρο Badminton, επιβεβαιώθηκαν. Ο εν λόγω δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το μιούζικαλ Priscilla και αμέσως ο Πέτρος Φιλιππίδης του σχολίασε «Μου το έκλεψε ωραία, ωραία…» και όταν ρωτήθηκε

 για ποιον το έγραψε, απάντησε «Ο Αδάμ!», υπονοώντας τον θεατρικό επιχειρηματία, Μιχάλη Αδάμ.
Ο ηθοποιός είχε κάνει κάποιες συζητήσεις για να «ανεβάσουν» σε συνεργασία με τον επιχειρηματία το μιούζικαλ, ωστόσο δεν απέδωσαν καρπούς, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Αδάμ να ξεκινήσει να στήνει έναν διαφορετικό θίασο. «Επέλεξα να κάνω έναν διαφορετικό θίασο, με νέες δυνάμεις, που θεωρώ και καλύτερη λύση. Είχαν γίνει πολλές συζητήσεις με άλλους, έμπειρους ηθοποιούς, αλλά δεν είχε κλειστεί τίποτα!», ήταν τα λόγια του επιχειρηματία στην Real Life.
Από την πλευρά του, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ Καλές Δουλειές δεν σταματά να διατυμπανίζει τα περί… κλεψιάς μέχρι και σήμερα, που παίζει στο Αρσενικό και παλιά δαντέλα του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς. Το έργο έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο, ενώ αντίθετα το Priscilla ετοιμάζεται «να σπάσει το ρόδι» στις 6 Μαΐου με πρωταγωνιστές- όπως είναι γνωστό-τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Παναγιώτη Πετράκη.
Πηγή :peoplecreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040