Δέσποινα Καμπούρη: Στο TLIFE όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της που θα γίνει τον Ιούνιο στην Κύθνο!


Η ιστορία της Δέσποινας Καμπούρη και του Βαγγέλη Ταρασιάδη θυμίζει παραμύθι με happy end! Οι δυο τους είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μιας ονειρικής παραλίας της Κύθνου, στις 14 Ιουνίου. Παρανυφάκι τους φυσικά θα είναι η κόρη τους Έλενα, που περιμένει ανυπόμονα το καλύτερο πάρτυ των γονιών της! Για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, η Δέσποινα εμπιστεύτηκε την Elite Events Athens και τις αδερφές Τίνα και Πέννυ Ξoυράφη. Μια εταιρεία με βάση το Λονδίνο και με επέκταση στην Σαντορίνη, μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, που έχει αναλάβει τη διακόσμηση αλλά και τις φωτογραφίσεις πολλών celebrity!


H wedding planner Τίνα, μίλησε στο TLIFE για τον γάμο της Δέσποινας Καμπούρη κι έδωσε πολλές λεπτομέρειες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της δημοσιογράφου:
"Έχουμε αναλάβει τα πάντα για τον γάμο της Δέσποινας και του Βαγγέλη. Τον χώρο τον αποφάσισαν μόνοι τους. Είναι ένα αγαπημένο τους μέρος, μια όμορφη παραλία στην Κύθνο. Εκεί είναι το εκκλησάκι που θα γίνει ο γάμος αλλά και το μέρος που θα γίνει μετά το πάρτυ.
Και τα δύο είναι πάνω στην παραλία! Ο χώρος που θα γίνει το πάρτυ είναι ένα μαγαζί το οποίο για τον γάμο θα στηθεί ειδικά. Είναι το ωραιότερο μέρος της Κύθνου και οι δυο τους το αγαπούν πολύ. Το πάρτυ τους θέλουν να είναι πολυ απλό και λιττό, καθαρά για τους φίλους τους! Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι. Οι πολύ κοντινοί τους κι αγαπημένοι άνθρωποι! Θα μείνουν όλοι σε ξενοδοχεία του νησιού που επιλέξαμε μαζί με τη Δέσποινα στο ταξίδι που κάναμε στην Κύθνο. Η διακόσμηση θα ταιριάζει πάρα πολύ με τη Δέσποινα... Θα είναι ρομαντική. Το θέμα του γάμου έχει να κάνει με κάποιο όμορφο στοιχείο της φύσης και πάνω σε αυτό θα είναι βασισμένα τα πάντα, τα γλυκά, όλα... Οι χρωματισμοί θα είναι σε γήινους και φυσικούς τόνους. Τις μπομπονιέρες εμείς θα τις κάνουμε επίσης, στις οποίες η Δέσποινα έχει σχεδόν καταλήξει...
Το νυφικό της είναι Konstantinos Melis by Laskos. Eίναι ένα φόρεμα ραμμένο πάνω στη Δέσποινα, πολύ απλό και το ίδιο ακριβώς θα ραφτεί και για τη μικρή Έλενα που θα είναι το παρανυφάκι.
Το μενού έχει να κάνει με τοπικά εδέσματα του νησιού, είναι όλο φροντισμένο να είναι όσο πιο παραδοσιακό γίνεται. Κατά τη διάρκεια του πάρτυ θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις τις οποίες μπορεί να μην γνωρίζει ούτε η ίδια!
Μετά τον γάμο θα μείνουν λίγες ημέρες στην Κύθνο οικογενειακώς! Ακόμη δεν έχουν αποφασίσει για το ταξίδι του μέλιτος... Η Δέσποινα είναι πολύ ενθουσιασμένη και ευτυχισμένη με τον γάμο που πρόκειται να γίνει. Τον περιμένει ανυπόμονα... Προσπαθούμε να μην έχει άγχος, να το έχουμε εμείς το άγχος. Πολλές φορές παίρνει τη γνώμη του Βαγγέλη για τις λεπτομέρειες του γάμου αλλά κυρίως τα κοιτάμε μαζί.
Πηγή :Tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040