Ομολογία ΣΟΚ! Ο 35χρονος «βιαστής» ισχυρίζεται ότι εξέδιδε τα θύματά του - Στο νοσοκομείο ο Λευκαρίτης ...


Προκειμένου να αποφύγει τις κατηγορίες της απαγωγής και του βιασμού, ο 35χρονος φίλος του γνωστού επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη, ισχυρίζεται ότι εξέδιδε τα δύο ανήλικα θύματα, εις βάρος των οποίων εξετάζεται υπόθεση βιασμού. Επίσης ισχυρίζεται ότι δεν είχε ιδέα πως τα δύο κορίτσια ήταν ανήλικα.
Ωστόσο η 15χρονη, με την καταγγελία της

 οποίας άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα της όλης υπόθεσης, ισχυρίζεται ότι καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα όσα είπε στους ανακριτές ο 35χρονος. Η γνωριμία τους έγινες μέσω facebook και η κατ’ ιδίαν συνάντηση τους για πρώτη φορά έγινε την μέρα που την βίασε στο διαμέρισμά του, μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Πάντως οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζονται στον εντοπισμό της 14χρονης η οποία πιστεύεται ότι θα διαλευκάνει αρκετές πτυχές της όλης υπόθεσης.
Επίσης μια άλλη διάσταση του θέματος, αφορά στις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα δύο κορίτσια 14 και 15 χρονών, οδηγήθηκαν στα ναρκωτικά και στην εκπόρνευση. Στο κομμάτι αυτό της έρευνας εμπλέκονται εκτός από την αστυνομία και το Γραφείο Ευημερίας αλλά και άλλοι φορείς. Πιστεύεται πάντως ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ανήλικων κοριτσιών έπαιξε το προβληματικό οικογενιακό περιβάλλον τους. Γεγονός το οποίο στην μία τουλάχιστον περίπτωση, αυτή της 15χρονης είναι επιβεβαιωμένο.
Η 15χρονη διέμενε με τον πατέρα της μέχρι ενός σημείου και ακολούθως μπήκε στη Στέγη ανηλίκων. Η μάνα της ισχυρίζεται ότι είχε πληροφόρηση για την «κακή πορεία» της κόρης της στο σχολείο, τις απουσίες της κτλ, ωστόσο δεν κατάλαβε ότι υπήρχε πρόβλημα ναρκωτικών.
Ένα άλλο επίπεδο τον ερευνών αφορά στο κατά πόσο οι δύο ύποπτοι, ο 35χρονος και ο επιχειρηματίας, γνωρίζονταν από παλιά. Η αστυνομία εξετάζει επίσης αν οι δυο τους είχαν διαπράξει τέτοιου τύπου αδικήματα και κατά το παρελθόν. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία για παρόμοια υπόθεση η οποία ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στη δικαιοσύνη λόγω έλλειψης στοιχείων.
Χθες ο 57χρονος επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε από τα κρατητήρια στο νοσοκομείο Αραδίππου μετά από πόνους στο στήθος και αδιαθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται και σήμερα εκεί, φρουρούμενος από άντρες της αστυνομίας.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040