Προσοχή. Ο ιός κυκλοφορεί στις γειτονιές σας……



Τα τελευταία χρόνια, ένας ιός θανάσιμος χτύπησε όλες σχεδόν τις χώρες του πλανήτη. Ο ιός λέγεται πολιτική και όσοι επλήγησαν από τον ιό πολιτικοί. Ένας ύπουλος ιός που στην αρχή εκδηλώνετε με όρεξη να προσφέρεις τον καλύτερο σου εαυτό για να σώσεις την πατρίδα σου, σε παίρνει στα γρανάζια του, σε απομυζά και σου περνάει κάτω από τα συναισθήματα, τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα που σε καταντάνε να κοιτάζεις με ποιον τρόπο θα σακατέψεις το

λαό της πατρίδας σου, πως θα εξοντώσεις τιμή και αξιοπρέπεια, πως θα σύρεις με αλυσίδες, αυτούς που σε πίστεψαν, στα τάρταρα…Γιατροί, δικηγόροι, ηθοποιοί, ανεπάγγελτοι, ακόμα και βιβλιοπώλες, όλοι στο ίδιο καζάνι με τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα να φωνάζουν για το ποιος είναι ο πιο τίμιος!
 Η Αλαζονεία θεωρείται ως η μητέρα όλων των αμαρτιών.
Οκνηρία = η φυγοπονία, η τεμπελιά
Αλαζονεία = το να θεωρεί κανείς τον εαυτό του ανώτερο των άλλων
Λαιμαργία = κατάσταση στην οποία ένας άνθρωπος τρώει πολύ, ασταμάτητα και γρήγορα
Λαγνεία = κατάσταση στην οποία ο άνθρωπος δεν ελέγχει τις σεξουαλικές του επιθυμίες
Απληστία = πλεονεξία, αυτός που θέλει όλο και περισσότερα.
Οργή = θυμός, μνησικακία

Ζηλοφθονία
Εκεί, στο καζάνι που βράζει, στη βουλή, διέκρινα τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα και ξέρω πια πως θα τους σώσω από τον θανατηφόρο ιό. Αφού κόπτονται να πάρουν την ψήφο μου δεν θα τους ψηφήσω για να τους γλιτώσω από την ατίμωση και τον υπέρτατο εξευτελισμό να τους πετάνε πέτρες, γιαούρτια και μπουκάλια με νερό προκειμένου να τους … καθαρίσουν από τον ιό. Μια φίλη μου είπε να τους κάνουμε και…εξορκισμό. Δεν είναι κακό! 
Φωτογραφία Λεπτομέρια από τον κήπο του  Hieronymus Bosch.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040