-Προς τον αξιότιμο κύρ. Γιώργο Κύρτσο (δημοσιογράφο, εκδότη και τώρα Ευρωβουλευτή):


Αγαπητέ κύριε Κύρτσο, αν θυμάμαι καλά –και αν όχι διορθώστε με παρακαλώ και ζητώ συγνώμη γι’ αυτό- πριν πολλά χρόνια ξεκινήσατε την πολιτική σας καριέρα από το ΚΚΕ , όπου «βρίζατε την Δεξιά» και πολύ καλά κάνατε γιατί ήταν στην απέναντι όχθη.
Το 1991 περάσατε στην  …απέναντι όχθη, στην Δεξιά σαν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και λογικά θα μιλούσατε άσχημα για το ΚΚΕ.


Το 1995, γίνατε –αν θυμάμαι καλά πάλι-, σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και επειδή δεν προταθήκατε στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας (λόγω Άρη Σπηλιωτόπουλου) αποχωρήσατε και το 2012, ενταχθήκατε στο ΛΑΟΣ, χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη, όπου κατηγορούσατε (λογικό) τον σημερινό αρχηγό της ΝΔ και αρχηγό σας Αντώνη Σαμαρά.
Και συνεχίζω, και αφού δεν εκλεχθήκατε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ, καθ΄ ότι δεν μπήκε το κόμμα στην βουλή, αποχωρήσατε και από το ΛΑΟΣ και (αν θυμάμαι πάλι καλά) τον κατηγορούσατε ως «κωλοτούμπα», στηλιτεύοντας την αρχικά μνημονιακή και κατόπιν αντιμνημονιακή στάση του.
Πριν λίγο καιρό, στις εμφανίσεις σας στις ειδήσεις με τον Ευαγγελάτο, στον  SKAI, κατηγορούσατε εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά και το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που δεν «έβγαζε πουθενά».
Και μέχρι εδώ, όλα καλά,
Σήμερα που εκλεχθήκατε –και υποβάλλω τα συγχαρητήρια μου- Ευρωβουλευτής σας άκουσα να τα βλέπετε όλα καλά, όλα ανθηρά.
Παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή έχω μπερδευτεί, με τις μετακινήσεις σας, δείξτε μου τον καλύτερο δρόμο …για να σας ακολουθήσω
Ευχαριστώ πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040