Ζώδια και αστέρια: Βάνα Μπάρμπα για Μπαλατσινού - Σκορδά: «Τι σταρ να είναι; Οι άντρες τους είναι!»


Η Ιχθύς Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη ακριβώς όπως προστάζει η σύνοδος Ερμή – Άρη στο ωροσκόπιό της, δηλαδή χωρίς... φόβο και με πάθος.
Με τον Ερμή (σκέψη, γνώμη) σε σύνοδο με τον Άρη (τόλμη, ευθύτητα) στο γενέθλιο ωροσκόπιό της η Βάνα Μπάρμπα λέει αυτό που πιστεύει χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καμιά προσπάθεια δικαιολόγησης ή μετριασμού της δυσαρέσκειας που μπορεί να προκαλούν αυτά

που δηλώνει, γεγονός που ενισχύεται από το ότι η σύνοδος πραγματοποιείται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, που κύριο αίτημά του είναι η άμεση έκφραση που δεν έχει καιρό για καιρό ευαισθησίες και ευγένειες. Τώρα αν αυτή εκλαμβάνεται ως ειλικρίνεια ή ως ωμότητα εξαρτάται και από τον αστρολογικό χάρτη του αποδέκτη.
Σε αυτά τα πλαίσια, στην ερώτηση αν θεωρεί ότι τα πρωινά «δίδυμα» Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά και Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού είναι σταρ απάντησε: «Ο Πέτρος είναι σταρ, δεν το συζητώ. Η Τζένη τώρα τι σταρ να είναι; Και ο Λιάγκας είναι σταρ γιατί έχει μια περίεργη διανόηση, αλλά η Φαίη όχι».
Ο Κριός είναι θερμό ζώδιο και τα λεγόμενα της ηθοποιού (Ερμής), που πολλές φορές φορές «ανάβουν φωτιές», αφορούν θέματα ερωτικά (Άρης) ή κάποιες φορές δίνουν προβάδισμα στους άντρες (Άρης). Αυτό συμβαίνει, όχι γιατί η Βάνα Μπάρμπα υποτιμά τις γυναίκες, αλλά γιατί ο δυναμισμός, η ένταση και η ενέργεια που συνήθως εκ φύσεως διαθέτουν τα αρσενικά αντανακλούν τη δική της εκρηκτικότητα και φλογερή φύση!
Πηγή: astrology.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040