Θεσσαλονίκη: Μαχαιριές και άγριο ξύλο στη συναυλία του Μάνου Τσάο - Μαρτυρίες για το σοβαρό τραυματισμό άντρα!


Με επεισόδια με την έναρξη της συνοδεύτηκε η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μανού Τσάο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς ομάδα κρανοφόρων κρατώντας ξύλα και ρόπαλα στο πίσω μέρος του πλήθους επιτέθηκε σε άλλη ομάδα που βρισκόταν στο ίδιο σημείο η οποία προσπάθησε να αμυνθεί πετώντας

μπουκάλια.
Σύμφωνα με το seleo.gr, τα επεισόδια διήρκησαν λίγα λεπτά και στη συνέχεια οι κρανοφόροι αφού προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στους θεατές βγήκαν από το χώρο του λιμανιού και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Αριστοτέλους.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκε ένας 40χρονος που μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στο πόδι από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα σπασμένο μπουκάλι.
"Eίναι Τούρκος, είναι Τούρκος". Με αυτά τα λόγια όπως καταγγέλει δέχθηκε αρχικά φραστική επίθεση και στην συνέχεια τρεις μαχαιριές στον μηρό ο 40χρονος που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πολής έπειτα από επίθεση στην συναυλία του Μανού Τσάο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον το θύμα παρακολουθούσε ανυποψίαστο την συναυλία όταν ξαφνικά μια παρέα του επιτέθηκε φραστικά και στην συνέχεια ενας μεγαλύτερος αριθμός ατόμων άρχισε να τον χτυπά. Εκεί κάποιος τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στο πόδι.
Πηγή :newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040