Εκπτώσεις και πτώσεις αξιοπρέπειας …..



 

Θυμάμαι, πριν από κάποια χρόνια, όταν ήταν η ώρα της παραλίας, κόκκινο χαλί μου στρώνανε οι περιπτεράδες…

Ότι περιοδικό κυκλοφορούσε το έβαζα στην τσάντα μου και βουρ για τις ξαπλώστρες. Πάνθεον, Ρομάντζο, Γυναίκα, Εκείνη, Rakam και του ασυμμάζευτου…

Μετά, ήρθαν τα live style  περιοδικά που ήθελαν ν’ αλλάξει η ατμόσφαιρα και να μπαίνουμε κρυφά στις …κρεβατοκάμαρες των σπιτιών των επωνύμων για να θαυμάζουμε ποιος @@@@@ πια και πως ακριβώς. ..

Περάσανε τα χρόνια, αλλάξανε οι προτιμήσεις μου, γνώρισα και Έλληνες συγγραφείς, κλείσανε και τα life style φεσώνοντας κόσμο και κοσμάκη, ο απερίγραπτος ιδρυτής τους στην κοσμάρα του με το πούρα του (το πουρό) σε παραλίες της Μυκόνου να κλαψουρίζει και η ζωή να συνεχίζετε….

Χτες, ήτανε μια μέρα σαν τις άλλες. 

Είπα λοιπόν να κάνω ότι έκανα παλιά. Πήγα στο περίπτερο, προμηθεύτηκα  τσιγάρα, αναπτήρες και όοοολα τα περιοδικά προκειμένου να…..ενημερωθώ τι χρώμα βρακί φορούσε η Μενεγάκη ή πότε κεράτωσε ο Ευαγγελάτος την Στεφανίδου.

Μα ρε παιδιά, έλεος πια. Είπαμε εκπτώσεις σε σπατάλες μα, εκπτώσεις σε αξιοπρέπεια και αιδώ δεν απαιτεί η Τρόϊκα καρατσεκαρισμένο που έλεγε και η πρωτοπόρα Μαλβίνα που αν ζούσε σήμερα θα τους έκανε μέχρι μήνυση…….  

Ασύστολα ψεύδη και ειδικά έξτρα εκδόσεις για το διαζύγιο του πουρού με την πρώην μοντέλα. Για τους απλήρωτους κουβέντα. Ακόμα, πόσες αποβολές έχουν κάνει οι επώνυμες….  Εκπτώσεις και πτώσεις αξιοπρέπειας …..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040