Η απάντηση της Έλενας Τσαβαλιά στον Πέτρο Κωστόπουλο...."Ο κ. Κωστόπουλος και η κ. Μπαλατσινού ζευγάρι ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο".
«Είναι μια δουλειά και αυτή όπως το θέατρο, με το ίδιο άγχος, με την ίδια αγωνία, με την ίδια επιθυμία να πάμε καλά κι εκεί. Είναι κομμάτι της δουλειάς μας και αυτό. Η τηλεόραση έχει να

 κάνει άμεσα με τη δική μας τη δουλειά», δήλωσε η Έλενα Τσαβαλιά στο μικρόφωνο του Happy Day, σχετικά με το πρωινό του Mega που ξεκινά σε λίγες μέρες. 
Στη συνέχεια όμως, ερωτήθηκε για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσα από το site του για τον Μάρκο Σεφερλή. Η Έλενα Τσαβαλιά ανέφερε τα εξής:
«Τα έχω διαβάσει. Σε τι να απαντήσω; Αν τα γράφει ο κ. Κωστόπουλος ή αν τα γράφει κάποιος που δεν έχει το επώνυμό του; Να απαντήσω σε ποιον, στον ανώνυμο ή στον επώνυμο; Δεν με πειράζει, ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του. Κάτι έχει στο κεφάλι του για τον καθένα μας. Βέβαια, ο κ. Κωστόπουλος και η κ. Μπαλατσινού ζευγάρι ήταν, δεν ήταν κάτι άλλο. Και η κ. Μπαλατσινού ήπιων τόνων γυναίκα είναι δε νομίζω ότι είναι καμία γυναίκα εκρηκτική τρελά. Και μ' αρέσει πάρα πολύ, τη θεωρώ πάρα πολύ κλασάτη, κυρία, φίνα, από τις ωραιότερες γυναίκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και από τις πιο σκεπτόμενες. Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφορά δηλαδή. Το ότι δε συνέχισε μπορεί να είναι μια άλλη ιστορία που να αφορά εκείνον, το κανάλι, τον οποιονδήποτε, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι αποτυχημένος».
Πηγή :zappit


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040