21 χρόνια Star Channel μέσα από τα μάτια του Νίκου Μαστοράκη....


O Νίκος Μαστοράκης, ταξιδεύει 21 ολόκληρα χρόνια πίσω και εξηγεί αποκλειστικά στο People
greece.com πως κατάφερε να στήσει μέσα σε χρόνο ρεκόρ το Star Channel.
Η συμφωνία του με τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, οι ξένες εκπομπές που αγόρασε, οι καινοτομίες που εισήγαγε στην prime time ζώνη του καναλιού, τα τρυφερά λόγια για τα «παιδιά» του, η αναφορά στις μικρόψυχες

 διοικήσεις του καναλιού και η ευχή του στους εργαζόμενους.

«H δημιουργία του Star Channel ήταν κοσμογονική και πρέπει να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ γέννησης ενός εθνικής εμβέλειας καναλιού. Υπέγραψα τη συμφωνία μου με τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη τον Ιούνιο και μέσα σε πέντε μήνες, είχαμε ξηλώσει και ανακατασκευάσει το κτίριο της “Αυριανής” με τέσσερα στούντιο, μοντάζ, graphics, ανανέωση πομπών, αυτοματισμούς πρωτοφανείς για την εποχή», δήλωσε ο ίδιος.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αγόρασα ξένο πρόγραμμα, έφτιαξα μόνο εσωτερικές παραγωγές (Candid Camera, Φώτα, κάμερα, πάμε, ΑΡΓΑ), είδα και προσέλαβα όλο το προσωπικό, εκπαίδευσα νέους παρουσιαστές (ανάμεσά τους και τον Μανώλη Καψή) και τον Δεκέμβριο έβγαλα στον αέρα ένα κανάλι που ξεχώρισε αμέσως τόσο για την τεχνική του αρτιότητα (πρώτη φορά με stereo ήχο, πρώτη φορά 3D), όσο και για την τόλμη του προγράμματός του (παίζαμε “Simpsons” στο prime time) αλλά και τη φρεσκάδα προσώπων (Kουλιανού, Μπαλατσινού) και τη μαεστρία καλών τεχνικών».

Στην πορεία αναφέρθηκε στα «παιδιά» του που δουλεύουν ακόμα εκεί, ενώ δεν έκρυψε και τη λύπη του για τις «μικρόψυχες» διοικήσεις του καναλιού: «Θυμάμαι με αγάπη όλους αυτούς που δούλεψαν μερόνυχτα και χαίρομαι που πολλά από αυτά τα “παιδιά” μου δουλεύουν ακόμη εκεί. Λυπάμαι τις μικρόψυχες διοικήσεις του καναλιού, που γιορτάζουν επετείους χωρίς ποτέ να αναφέρουν τα ονόματα εκείνων που δημιούργησαν κυριολεκτικά από το μηδέν το κανάλι τους».

Τέλος, έδωσε την εξής ευχή στο Star Channel, που κλείνει τα 21 του χρόνια: «Όμως η τηλεόραση ειδικά, χαρακτηρίζεται από τέτοιες μικροψυχίες, οπότε, για χάρη των εργαζομένων και μόνο, εύχομαι στο Star μακροημέρευση και καλύτερα μεροκάματα στους τεχνικούς του».
Πηγή : people greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040