Η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική: «Το παιδί είναι του Πασχάλη».......



Tο τελευταίο επεισόδιο στο επί σειρά ετών δικαστικό σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την Ουρανία Τουτουντζή παίχτηκε την Τετάρτη διαδραματίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών.
Παίζοντας το τελευταίο χαρτί στη μάχη για το DNA, o γνωστός τραγουδιστής προσέφυγε κατά της υπ\ αριθμόν 431/2010 απόφασης του δικαστηρίου καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης (απόφαση του Αρείου Πάγου που δε μπορεί να προσβληθεί), σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso. Στην αίτησή του, ο τραγουδιστής

προέβαλε ως λόγο ότι την πραγματογνωμοσύνη δεν την έκανε ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλο, αλλά άλλος από το εργαστήριό του που υπογράφει τα αποτελέσματα.

Το δικαστήριο, όμως, που συνεδρίασε δημόσια στις 10 Απριλίου του 2014 και δημοσίευσε την απόφασή του στις 18 Σεπτεμβρίου, απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης που κατέθεσε ο Πασχάλης, κρίνοντάς την ως αβάσιμη και «δείχνοντας» τον τραγουδιστή ως πατέρα του παιδιού της 49χρονης.

Η τελική ετυμηγορία, λοιπόν, όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά μαζί με την απόρριψη της αίτησης του, ο Πασχάλης θα πρέπει να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα, που ορίστηκαν στα 600 ευρώ.

Η δικαστική διαμάχη διήρκησε οκτώ χρόνια και οι αντίδικοι περίμεναν με αγωνία την απόφαση, καθώς οι σχέσεις τους ήταν σε τεντωμένο σχοινί. Αλληλοκατηγορίες, χρηματικά ποσά για συκοφαντική δυσφήμιση, ατελείωτες ώρες στις δικαστικές αίθουσες συνθέτουν το σκηνικό της κόντρας του Πασχάλη Αρβανιτίδη και της Ουρανίας Τουτουντζή.

Όσο για το τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης της 49χρονης γυναίκας, Ελένη Γκλεγκλέ και Αντίοπος Τσελιανίτης; «Ακόμη μια φορά δικαιώνεται η εντολέας μας. Ο κ. Αρβανιτίδης έχει εξαντλήσει κάθε ένδικο βοήθημα ασκώντας το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος, αποφεύγοντας όμως την ουσιαστική του υποχρέωση, ενώ δεν αναλαμβάνει και τις ευθύνες που απορρέουν από το μόνο και πραγματικό γεγονός ότι είναι πατέρας τους παιδιού της 49χρονης», δήλωσαν στην εφημερίδα.
Πηγή :people greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040