Τι λέει ο ALPHA για το “διαζύγιο” με τη Σπυροπούλου....


Μπορεί να μην “έσκασε” η βόμβα, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι... προς το παρόν δεν έχει... απα-
σφαλιστεί. Ο λόγος για το σενάριο που ήθελε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παίρνει”διαζύγιο” με τον ALPHA και να αποχωρεί από την παρουσίαση της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου”.
Τελικά, κύκλοι του σταθμού της Κάντζας ανακοινώνουν...

ανεπίσημα ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα και ότι η εκπομπή συνεχίζει κανονικά με τη Σπυροπούλου στο “τιμόνι” της. Όπως ανέφερα όμως και σε προηγούμενο κείμενο το “διαζύγιο” έχει... προαναγγελθεί εδώ και καιρό και παρά τα όσα λέγονται υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο κανάλι της Κάντζας για την παρουσιάστρια.
Και δεν αναφέρομαι μόνο σε συνεργάτες της, αλλά και σε υψηλά ιστάμενους του σταθμού, θεωρώντας ότι “πληγώνεται” η εικόνα του ALPHA με τη στάση της παρουσιάστριας.
Όπως όμως, ανέφερα υπάρχει αυτό το κενό του σαββατοκύριακου, το οποίο θα καλυφθεί προς το παρόν με την εκπομπή που θα συνεχίσει να μεταδίδεται από τον ALPHA τα σαββατοκύριακα.
Αν τελικά η... βόμβα απασφαλιστεί είναι θέμα χρόνου, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας με την ηγετική ομάδα του σταθμού δεν είναι και στο καλύτερο σημείο και το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσουν αν υατά που τους ενώνουν, είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν...!
Πηγή :newsit



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040