Πατριώτη, κάπου χάσαμε τη μπάλα….




Μιλάμε, όλη μέρα μιλάμε για χαμένη αξιοπρέπεια, για ήθος, για ελευθερία λόγου και μιλάμε χωρίς να βλέπουμε πως οι αξίες μας δεν έφυγαν μόνες τους, τις διώξαμε εμείς.
Ναι, για εμάς μιλάω που όλη μέρα βλέπουμε σκουπίδια στην τηλεόραση και αποβλακωνόμαστε προσπαθώντας να γελάσουμε με το τόσο φτηνό και τόσο χυδαίο «χιούμορ» που μας πλασάρουν ατάλαντοι ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλες και…ότι ήθελε 
προκύψει. Μετά, κοιτάζουμε τα νούμερα τηλεθέασης και δεν σκεφτήκαμε ποτέ πως βασικά τα…. νούμερα που κάνουν νούμερα απλά μοιράζουν δώρα σε όποιον επικοινωνεί μαζί τους με ταχύτητα.
Χωρίς αξιοπρέπεια, τρέχουν ξυπόλητες να χτυπήσουν τα κουμπάκια σαν να παίζουνε στην αυλή του σπιτιού τους, χαριεντίζονται και διαφημίζουν τα μπότοξ και τις τρέσες στα μαλλιά τους, μ’ έναν αμήχανο τραγουδιστή που δεν κατάφερε να ανέβει σε πίστες και στράφηκε σε κάτι ποιο κοντινό του, να σατιρίζει άξιους συναδέρφους του που τα κατάφεραν. Ακόμα, η εγκυμονούσα που για τέταρτη φορά μας ταλαιπωρεί σήμερα θα την πιάσουν οι πόνοι; Αύριο θα πάει να γεννήσει; Αγόρι θα κάνει; Πουλάει βλέπεις η εγκυμοσύνη και το ξέρει καλά το παιχνίδι, δοκιμασμένη συνταγή και αν την «δέσεις» με δωράκια τότε να δεις νούμερα που θα κάνεις…..
Όχι βρε παιδιά, δεν είναι αυτή η τηλεόραση, κάπου χάσαμε τη μπάλα και όταν θέλουμε να σηκώσουμε το ανάστημά μας να διακηρύξουμε την αξιοπρέπειά μας, κάτι η τηλεόραση, κάτι η βουλή, κάτι οι αιώνιοι απατεώνες που κλέβουν το χρήμα του κοσμάκη…..τη χάσαμε τη μπάλα πατριώτη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040