Κούνια που μας κούναγε…..




 Ένα είναι το ζητούμενο, να προβληθεί το προϊόν…….
Μην παραμυθιαζόμαστε βρε παιδιά. Δεν υπάρχουν πια εκπομπές, πρωινές, μεσημεριανές, απογευματινές, που να κρατάνε το ενδιαφέρον του τηλεθεατή με καυτά, σημερινά θέματα που έχουν ενδιαφέρον ή έστω να θες να ενημερωθείς. Υπάρχουν απλά τηλεπωλήσεις….. Υπάρχουν προϊόντα, φτηνά, ακριβά, «νούλες» και εισαγόμενα, ακόμα 


και απαγορευμένα που μπορεί να βλάπτουν σοβαρά την υγεία μα, ρόλος των παρουσιαστών είναι να τα προβάλουν και να τα δίνουν ως δώρα και έτσι ανεβαίνουν τα νούμερα τις εκπομπής ασχέτως αν και οι ίδιοι γίνονται «νούμερα».
Θα ξεχάσω, την «βασίλισσα», που ακόμα δεν είχε χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, να την «σφίγγουν» σε κάποιο στενότατο φουστανάκι, να της βάφουν τ’ όμορφο στοματάκι της με τόνους κατακόκκινο κραγιόν, να της κρεμάνε στο λαιμό την άρτα και τα γιάννενα και εκείνη καταχαρούμενη να περιφέρεται με το τάμπλετ και να δίνει δωράκια απ’ αυτά που φόραγε σε τηλεθεατές; Να την πετάνε σε τραπέζι και να της κάνουνε μασάζ στη μέση, ν’ αλείβει με περίσσιο πάθος το μπούστο της με κρέμες και να τις μυρίζει ηδονικά; Ακόμα, δεν κατάλαβα, στόκος είμαι;, πως γίνονται τα νούμερα τηλεθέασης. Εξ άλλου τι προσπαθώ να καταλάβω όταν όοοοολα τα ανερχόμενα μοντέλα θέλουν να γίνουν παρουσιάστριες και να καταλάβουν ένα θρόνο στην μικρή οθόνη. Βάλτε και καμιά κούνια στη θέση του θρόνου για να κουνιέται η κάθε παρουσιάστρια τραγουδώντας…. Κούνια που μας κούναγε….. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040