Θρίλερ με τις εξελίξεις στην υπόθεση του Γιακουμάκη: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση


Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο αρκετά κοντά στη Γαλακτοκομική σχολή των Ιωαννίνων παίρνει νέα τροπή.
Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, στην πρωινή εκπομπή της «Νέας Τηλεόρασης», «ο Εισαγγελέας έχει απαγγείλει συγκεκριμένη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς όμως να έχει ακόμη προσωποποιηθεί το κακούργημα».
Επιπλέον ο Δημήτρης Μπούκας ανέφερε πως η υπόθεση έχει παραπεμφθεί για κύρια ανάκριση, ενώ υπάρχουν επίσης κατηγορίες σε βάρος συγκεκριμένων προσώπων

 για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση. Ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να κατηγορίες και για άλλα αδικήματα.
«Εκτιμώ ότι ο εισαγγελέας δεν αποκλείεται να πειστεί ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία και θα απαγγείλει σχετική κατηγορία σε συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη σχολή. Είμαι βέβαιος ότι η μοιραία Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οπότε χάθηκαν τα ίχνη του Βαγγέλη, υπήρξε εμπλοκή και άλλου ατόμου το οποίο ευθύνεται για τον θάνατό του. Και δεν εννοώ ότι εξώθησε τον Βαγγέλη στο να βάλει τέλος στη ζωή του. Τότε θα μιλούσαμε για αυτοκτονία. Μιλάω καθαρά για ανθρωποκτονία», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μπούκας  στην «Espresso».
Και λίγο μετά ο ίδιος είχε τονίσει πως το σίγουρο είναι πως θα απαγγελθούν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, για τα γεγονότα που συνέβαιναν πριν τον θάνατο του Βαγγέλη –καψόνια και βασανιστήριο που είχαν μετατραπεί σε άγριο bullying.
Όλο το πανελλήνιο περιμένει με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις μετά την τραγική απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Πηγή :peoplegreece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040