Όχι, η κριτική δεν βλάπτει….

Τώρα, το έμαθα πια το παιχνίδι. Θα γίνω κριτικός και έτσι θα γεμίσω την τσέπη μου ευρουλάκια χωρίς μεγάλο κόπο, απλά θα παρακολουθώ τηλεόραση. Εξ άλλου, υπάρχουν άνθρωποι που ασκούν κριτική
και έχουν γίνει τηλεοπτικές περσόνες και ανταλλάσουν  κακίες και δηλώσεις σε ένα μιντιακό ξεκατίνιασμα και αναμασάνε τις ίδιες βαρετές κόντρες.
Ψωμί υπάρχει για όλους μια και οι εκπομπές καθημερινά σφύζουν από θέματα. Υπάρχουν εκπομπές που είναι κάτι σαν prospect διαφημιστικά α, έχουν και παρουσιαστή που διαφημίζει ασύντακτα και φωνακτά, που θα ενεχυριάσετε τα κοσμήματά σας, που θα αδυνατίσετε, πως θα διατηρήσετε απαλό σαν ροδάκινο το δέρμα σας (σαν το δικό του ένα πράμα) και πως θα διατηρηθείτε για πάντα νέοι! Υπάρχουν εκπομπές που φωνάζουν, τρέχουν με δωδεκάποντα, «αγαπημένες» μεταξύ τους «παρουσιάστριες» (έτσι λένε) και στο break (έτσι λένε) σφάζονται για το ποια θα είναι και την άλλη σεζόν! Υπάρχουν εκπομπές που, αφού ξέρουν πως ο καλεσμένος το «τσούζει», τον καλούν και αφού τους κάνει «ρόμπα ξεκούμπωτη» με τη σούρα που έχει, μένουν έκπληκτες και προσπαθούν να τα μπαλώσουν αφού επίτηδες το έκαναν για τηλεθέαση! Υπάρχουν εκπομπές που «αν πεις κακό για μας, να σου βγει το μάτι σαν λουκουμάς» …….Τώρα, αν πιάσω και της επαναλήψεις που βλέπω τον καταξιωμένο πια σκηνοθέτη να παίζει με τσαντήλα το μικρό παιδί….την βλέπω τη δουλειά να μην προλαβαίνω να….εισπράττω! Εντάξει, δουλειά υπάρχει για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040