Όταν ο άνθρωπος είναι μίζερος….



 

  Η θεοδώρα Βουτσά, μία εκ των τριών      κοριτσιών του αείμνηστου Κώστα, ανέβασε ένα βίντεο επ’ ευκαιρία των 40ημερών  μια εκ βαθέων αγαπησιάρικη εξομολόγηση για τον πατέρα της, προσέξτε, όχι για τον ηθοποιό μα για τον πατέρα.
Για να σας πω την προσωπική μου γνώμη, 

τώρα που πέρασε ο καιρός ναι, δεν συμφωνούσα για το λαϊκό προσκύνημα ούτε για την τηλεοπτική κάλυψη της εξόδιου ακολουθίας γιατί, ήταν φυσικά  δημόσιο πρόσωπο, ήταν ένας καλός κωμικός μα, έλεος δεν ήταν και ο πρωθυπουργός της χώρας μα, αφού έτσι ήθελαν έτσι έγινε.

Ξέφυγα λίγο από το θέμα. Είδα λοιπόν  και τα σχόλια των ανθρώπων που είδαν το βίντεο και ξεχώρισα ένα τόσο κακόβουλο που με τάραξε.






Σας είπα πιο πάνω πως ο Βουτσάς ήταν ένας εξαίρετος κωμικός ηθοποιός μα, αν δεν σου άρεσε ποτέ, δεν υπήρχε λόγος να δεις την εξομολόγηση της κόρης του εκτός αν ένιωσες  την ανάγκη να βγάλεις τη χολή σου από κακεντρέχεια,  από ζήλια ή από ότι ποταπό συναίσθημα σε κατέχει ….


Αν είσαι ηθοποιός τότε αλλάζει το θέμα και εκτός των πάρα πάνω είσαι μικρόψυχος και αγνώμων γιατί ο Βουτσάς και η Βουγιουκλάκη πάλεψαν για να μπορείς εσύ σήμερα να έχεις μια καλοπληρωμένη δουλεία (μην κοιτάς αυτό τον δύσκολο καιρό λόγω πανδημίας, λίγο πριν , λίγο αργότερα) μια ασφάλιση, μια σύνταξη.
Ας είσαι ευγνώμων που φρόντισαν κάποιοι για σένα και βγάλε αυτή την μιζέρια από μέσα σου. Δεν έγινες πρωταγωνιστής όχι γιατί σου βάλανε τρικλοποδιές μα γιατί ή δεν είχες άστρο ή δεν είχες ταλέντο ή και τα δύο μαζί.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040