Μαρία Αλιφέρη: Βίωσα κάτι τρομακτικό....


Τι γίνεται όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη, όχι όμως για καλό; Η Μαρία Αλιφέρη υποδύεται φέτος μια διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, η οποία πέφτει θύμα κλοπής από έναν νεαρό άνδρα που ψάχνει ένα σμαράγδι.
Η μοίρα ήθελε την ηθοποιό μια μέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Βρώμικα κόλπα" στο θέατρο Studio Κυψέλη, στην οποία πρωταγωνιστεί, να πέφτει θύμα διάρρηξης από αγνώστους στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι η καλλιτέχνις έλειπε την ώρα που οι "ποντικοί"

μπήκαν στο διαμέρισμά της.

"Πρόκειται για πάρα πολύ μεγάλη καταστροφή. Η απώλεια ήταν και σε χρήματα και σε πολύτιμα αντικείμενα" εξηγεί η κ. Αλιφέρη, η οποία δηλώνει ακόμη σοκαρισμένη από το θέαμα που αντίκρισε ανοίγοντας την πόρτα.

"Το να μπαίνεις στο σπίτι σου και να το βλέπεις άνω κάτω, με ανοιχτές ντουλάπες, συρτάρια, τα πράγματα πεταμένα, είναι κάτι που σε συγκλονίζει. Δεν μπορώ να το αφομοιώσω ακόμη. Μεγάλο το σοκ. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Βίωσα κάτι τρομακτικό και προσπαθώ να το ξεπεράσω, κυρίως μόνη μου, με γενναιότητα, αν και το να βλέπεις το διαμέρισμά σου σε κακό χάλι, με όλες τις συσκευές εκτός λειτουργίας και τις ζημιές μεγάλες, θέλει τεράστιο αγώνα για να πεις "δεν πειράζει, ευτυχώς είμαι εγώ καλά". Το θετικό είναι ότι έλειπα από το σπίτι" τονίζει.
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλειδαράς Γλυφαδα Νικόλαος Μπαφέτης 24 ώρες άμεση εξυπηρέτηση. Τηλ: 2109600990

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ-ΓΛΥΦΑΔΑ

Κλειδαράς Αργυρούπολη άνοιγμα πόρτας, άνοιγμα αυτοκινήτου 24 ώρες. Τηλ: 210 9904040